2e Hands kleding krijgt nog een 2e kans voor KANT

17 nov 2021

Op zaterdag 30 oktober zag het er prachtig uit bij de kledingbeurs aan de Bremlaan 12 in Vught. Veel en fraai gesorteerde 2e handskleding hing en lag keurig netjes klaar voor een nieuwe eigenaar. Toch bleef het (te) rustig met bezoekers tijdens de 1e New Life Dag. Daarmee zijn de inspanning om de kleding in te zamelen en te sorteren en vooral de inspanning om die kleding een goede bestemming te geven geen recht aangedaan.

Daarom gaat het initiatief op herhaling: Zondag 28 november tussen 13.30 uur en 17.30 uur krijg je een 2e kans! De opbrengst van de eerste actie was al zo’n € 200, maar er was gewoon nog heel veel goede kleding over! Je mag zelfs nog kleding komen brengen. 2e Handskleding kan nog tot en met zaterdag 27 november worden ingeleverd op het eerder genoemde adres.

Stichting KANT gebruikt de opbrengst om mensen binnen onze gemeente met een smalle beurs te helpen om hun tuin te vergroenen. Er is al een start gemaakt, maar het kan nog beter.
Bovendien wordt de kleding voor 1, 2 of 3 Euro aangeboden. De meer bijzondere kleding gaat voor 5 of 10 Euro de deur uit. Nu al ligt er een prachtige kans voor mensen die zorgvuldig met hun portemonnee moeten omgaan om mooie kleding aan te schaffen.

Op zondagmiddag 28 november ben je opnieuw welkom. Naomi, Paul en Monique verwelkomen je weer hartelijk met een lekker drankje en een hapje. Er is gelegenheid om even met elkaar te praten. Rondom de ruimte waar de kleding hangt is bovendien voldoende plek voor een fijn gesprek.

Voel dus geen schroom, kom alleen of gezellig met 2 of 3 bekenden en geniet van een bijzondere zondagmiddag op 28 november aan de Bremlaan 12. Op 30 oktober bewees deze locatie al een hele bijzondere en welkome plek te zijn.