30 oktober New Life Dag

28 sep 2021

Zaterdag 30 oktober vanaf 13.30 uur tot 19.00 uur kun je kleding aanschaffen die daarmee een 2e kans krijgt. De New Life Dag vindt plaats aan de Bremlaan 12 in Vught. De opbrengst komt ten goede aan KANT, die dit gebruikt om mensen met een kleine of platte beurs ook de kans te geven hun tuin te vergroenen.

Het evenement wordt georganiseerd door twee vrouwen onder de naam New Life @ Chit. Afgelopen weken is er in het Klaverblad en andere media al enkele keren opgeroepen om kleding in te leveren.

Je kunt tot 30 oktober nog kleding afgeven op de Bremlaan 12.

Zaterdag 30 oktober wordt de kleding verkocht onder het genot van een kleine versnapering. De flyer over de actie kun je hier inzien.

Wil je ons helpen om in samenspraak met organisaties die zich bezig houden met armoede in Vught een kortstondig project uit te voeren om de opbrengst op de goede plek te laten landen? Laat het ons dan weten via welkom@welkombijkant.nl 

We werken bij deze actie al prettig samen met de initiatiefnemers Naomi en Monique. Doe jij met hen en ons ook mee om van dit prachtige plan een groot succes te maken?
We zien je natuurlijk ook graag op zaterdagmiddag 30 oktober. Save the date!!! Save the planet.