Abonneer je alvast op onze nieuwsbrief

13 mei 2020

We hebben de mogelijkheid gecreëerd om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. We starten met verzenden als er voldoende aanmeldingen zijn.

Via onze website kun je jezelf abonneren op onze nieuwsbrief. Dat kun je op iedere pagina van de site doen, helemaal rechts onderaan in het groene gedeelte. Als je daar je e-mailadres invult word je doorgeleid naar het programma Mailchimp, waarin wij onze nieuwsbrief gaan maken. In dit programma wordt alleen jouw e-mailadres en naam bewaard. Je kunt je straks bij iedere nieuwsbrief die we uitbrengen ook weer uitschrijven voor de ontvangst mocht blijken dat je ons nieuws onvoldoende gaat lezen.

We willen eerst voldoende abonnees verzamelen alvorens we onze eerste nieuwsbrief gaan uitsturen. We verwachten dat we eind mei zo’n 50 inschrijvers zullen hebben en dan brengen we begin juni de eerste aflevering uit. Onze uitnodiging is dus om je nu al in te schrijven, zodat we binnen enkele weken het streefgetal van 50 gaan halen.

In de nieuwsbrief houden we je niet alleen op de hoogte van relevante nieuwtjes uit en acties voor de dorpen Vught, Helvoirt en Cromvoirt, maar gaan we ook berichten delen van landelijke organisaties die nuttige tips bevatten voor het klimaatbestendig maken van jouw tuin, balkon of dak.