Actie In elke tuin een boom is in de laatste week!

31 okt 2023

Heb je onze actie nog niet in beeld? Dan dreig je wat te missen!  Of twijfel je nog welke boom je wilt bestellen? Tot en met zondag 5 november kun je nog een boom voor jouw tuin bestellen met 25 euro korting. Na zondag is de actie voorbij. Vanuit burgerinitiatief KANT gaan we dan het overdragen van de bomen aan de kopers verder voorbereiden.

We zijn de bomenactie vanuit burgerinitiatief KANT gestart om veel extra bomen te krijgen in de particuliere tuinen van de inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Na een langzame start is het heel goed gaan lopen. Het aantal bestelde bomen is al boven de 500. Als het in de laatste week heel druk wordt dan kun je zelfs misgrijpen…

Je hebt nog een paar dagen de kans om te bestellen. Op is op.

Bovendien mag je nu meer dan 2 bomen bestellen.

Tot nu toe was onze actie primair erop gericht om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om bomen te planten in hun tuin. Veel mensen hebben ons benaderd met de vraag of ze meer dan 2 bomen mochten hebben. Dat hebben we tot deze laatste week beperkt om iedereen een goede kans te geven. Nu we meer dan 4 weken actie hebben gevoerd laten we de beperking van 2 vervallen.
Dus: Je mag nu per adres 10 i.p.v. 2 bomen bestellen. Mocht je er zelfs meer willen dan vragen we je dat ons persoonlijk te motiveren. Als je dat wilt kun je contact zoeken via het e-mail adres of telefoonnummer dat verderop vermeld staat.

Hoe werkt het via onze website?

Ga naar www.welkombijkant.nl en klik daar op actie”. Je vindt daar de bomenlijst. De prijzen staan inclusief de korting op deze lijst. Je vindt hier veel info over alle bomen. Op de website maak je de keuze welke boom je met korting wil kopen. Hier betaal je ook direct en geef je aan wanneer jij de bomen wilt komen ophalen bij groencentrum Bas van der Bruggen in Vught.

KANT kan jouw hulp goed gebruiken.

Op welkombijkant.nl  en op onze facebookpagina vind je meer info wat jij zelf nu ook al kan doen voor een groenere omgeving. Nu er al zoveel mensen in beweging zijn gekomen om een boom te bestellen ligt er een mooie uitdaging voor ons om al die bomen over te dragen aan de kopers. Dat gebeurt bij groencentrum v.d. Bruggen. Er zijn al een aantal drukke uitdeelmomenten ingepland. De mensen van het groencentrum en van de kerngroep van KANT hebben hulp nodig om alles in goede banen te leiden. Daar kun ij met een groepje van 4-7 mensen een ochtend of middag bij meehelpen, zowel licht als wat zwaarder werk.
Wil je actief meedenken en werken? Graag, we kunnen jouw hulp goed gebruiken. In de periode van 17 november t/m 16 december op vrijdag en zaterdag worden de bomen uitgedeeld. Je kunt ons bereiken via
welkom@welkombijkant.nl of bellen (06-40326440).