Afkoppelen Light 2e keer aangeboden aan huurders

17 sep 2022

Op 16 september waren de mensen van KANT aanwezig op uitnodiging van woonstichting Charlotte van Beuningen. Van 10 tot 12 uur werd toelichting gegeven op het aanbod van de woonstichting aan haar huurders aan de Pieter Breugellaan en de Molenvenseweg. Er worden daar 26 woningen gerenoveerd. Als de mensen bij de renovatie hun regenpijp willen afkoppelen dan kan dat gratis worden verzorgd. Dit wordt gedaan door de handyman die KANT inschakelt voor de acties Afkoppelen Light. Als mensen zelf een regenton aanschaffen dan kan daar een afkoppelslang aan worden gekoppeld.
Tijdens de introductiebijeenkomst hebben twee bewoners al afspraken gemaakt over het afkoppelen van 4 regenpijpen. Eerder had zich al iemand gemeld bij de woonstichting. De komende dagen kunnen mensen zich nog aanmelden voor deze actie.
Tijdens deze ochtend konden huurders de overtollige spullen die ze op zolder hadden liggen inleveren bij Vincentius voor de kringloopwinkel. Ook was er een container voor niet meer bruikbare spullen.
Door de mooie samenwerking tussen Vincentius, Charlotte van Beuningen en KANT werd het een mooie zaterdagochtend.