Kleine tuinen met een boom zijn welkom bij tuinenroute 25 juni

1 mei 2023

Op zondag 25 juni is er weer een kans om een aantal mooie, bijzondere, leuke tuinen te bezoeken in Vught, Cromvoirt en Helvoirt want dan wil stichting KANT alweer de 4e open tuinen route organiseren. We hebben al enkele aanmeldingen! We kunnen er nog meer gebruiken en we zoeken ook kleinere tuinen met één of meer bomen. Doet u mee?

Deze keer staan de opengestelde tuinen in het teken van de boom!  Hiervoor zijn wij op zoek naar kleine en grotere tuinen waar bomen groeien. Bomen met een verhaal of gewoon mooie bomen, oude, grote, dunne, dikke bomen, fruitbomen, bomen met karakter of met speciale eigenschappen. Het maakt niet uit, elke tuin waarin een boom staat die inspirerend is en die andere mensen aanzet wellicht ook een boom in hun tuin te willen is welkom bij KANT! Denk daarbij ook aan jonge aanplant en het verhaal dat je daarbij te vertellen hebt.

Wij roepen iedereen op die een tuin heeft, groot of klein, waarin één of meerdere bomen staan waar iets over te vertellen valt of die gewoon gezien mogen worden zich aan te melden.

De Boom-in-tuin route vindt plaats op zondag 25 juni

Openstelling van 10.00 tot 17.00 uur of een deel daarvan.
Aanmeldingen graag voor 15 mei bij welkom@welkombijkant.nl

We zijn op zoek naar personen die actief willen worden bij KANT om zo steeds meer mensen te betrekken bij een groen Vught. Dus vraag gerust meer info via de mail of bel op 06-40326440 of kom een keer praten bij ons maandelijkse overleg op de 3e vrijdagochtend van de maand.