Nieuwsgierig naar tuinen met bomen? Reserveer 25 juni

28 mei 2023

Stichting KANT organiseert alweer de 4e open tuinen route!

Op zondag 25 juni is er weer een kans om een aantal mooie, bijzondere, leuke tuinen te bezoeken in Vught, Cromvoirt en Helvoirt. In 15  tuinen kunt u gaan genieten van bomen: groot of klein, dik of dun, oud of jong, sier of fruit, naald of loof. Luister naar het verhaal van de bomen en kijk of u ook enthousiast raakt om een boom in uw tuin te planten. Voor iedereen wat wils!

Dit jaar wordt vanuit KANT extra aandacht gevraagd voor bomen. In het najaar kun je met een aantrekkelijke korting een boom kopen.

Aanmelden van uw tuin is niet meer mogelijk, maar we nodigen je graag uit om te komen kijken. Reserveer de datum alvast in uw agenda. De eerste tuinen gaan open om 10.00 uur en de laatste sluiten om 17.00 uur hun “poort”. Niet alle tuinen zijn de hele periode open. Gedetailleerde informatie komt over 2-3 weken. We maken dan bekend wat per tuin de openingstijden zijn, wat er globaal te zien is en waar het adres is.

We komen graag in contact met personen die actief willen worden binnen KANT om zo steeds meer mensen te betrekken bij een groen Vught. Vraag gerust meer info via de mail of bel op 06-40326440 (Ankie) of kom een keer praten bij ons maandelijkse overleg op de 3e vrijdagochtend van de maand. Meer info welkom@welkombijkant.nl