Wie stelt op 25 juni zijn/haar tuin open?

18 apr 2023

Op 25 juni is er weer een kans om een aantal mooie, bijzondere, leuke tuinen te bezoeken in Vught, Cromvoirt en Helvoirt want dan wil stichting KANT alweer de 4e open tuinen route organiseren.

Deze keer staan de opengestelde tuinen in het teken van de boom!  Hiervoor zijn wij op zoek naar tuinen waar bomen groeien. Bomen met een verhaal of gewoon mooie bomen, oude, grote  dunne, dikke bomen, fruitbomen, bomen met karakter of met speciale eigenschappen. Het maakt niet uit, elke tuin waarin een boom staat die inspirerend is en die andere mensen aanzet wellicht ook een boom in hun tuin te willen is welkom bij KANT! Denk daarbij ook aan jonge aanplant en het verhaal dat je daarbij te vertellen hebt.

Wij roepen iedereen op die een tuin heeft waarin een of meerdere bomen staan waar iets over te vertellen valt of die gewoon gezien mogen worden zich aan te melden om op 25 juni mee te doen.

De Boom-in-tuin route vindt plaats op 25 juni

Openstelling van 10.00 tot 17.00 uur of een deel daarvan.

Aanmeldingen graag voor 15 mei bij welkom@welkombijkant.nl

We zijn ook nog op zoek na personen die actief willen worden bij KANT om steeds meer mensen te betrekken bij een groen Vught. Dus vraag gerust meer info of kom een keer praten.