Geboorte vieren met een wilgenhut en boom

19 mrt 2022

Vorig jaar organiseerden we vanuit KANT de plaatsing van een geboorteboom toen bekend was wie de eerste Helvoirtse Vughtenaar was. Samen met de gemeente hebben we toen een boom geplaatst in Helvoirt.

Dit jaar mogen we vieren dat een van de initiatiefneemsters van het eerste uur van KANT een kindje heeft gekregen. We hebben bedacht dat we vanuit onze initiatiefgroep van 9 mensen dit keer voor haar kindje een (peren)boom wilden planten in de tuin en dat we een wilgenhutje wilden maken voor de pas geborene.

Op zaterdag 19 maart hebben we dat met elkaar gedaan. De wilgenhut kan nu mooi gaan groeien en vormt straks een prachtige, natuurlijke speelplek in de tuin. Een groot deel van de wilgentenen werden beschikbaar gesteld door MeerBomen.nu.

Wellicht inspireert dit initiatief jou ook om een mooie, natuurlijke speelplek te maken in de tuin voor jouw kinderen. We hopen het van ganser harte.
Het was voor onze groep, die heel vaak digitaal vergaderd heeft afgelopen twee jaar, ook nog eens een fijne verademing om onder een heerlijk zonnetje samen aan dit project te werken. Zo werd het voor ons ook een leuke, bijzondere, ochtend.