Gratis bloemenzaad: zet de Biobrigade in voor uw tuin

8 jun 2022

Wil je meer bloemen in jouw tuin of op jouw balkon?
Wil je gelijkertijd ook eventuele gifstoffen uit jouw tuin verwijderen of verminderen?
Roep dan de hulp in van de Biobrigade. Die kun je gratis inzetten. Je kunt het zadenpakket, goed voor zo’n 5 m2, bestellen door op deze link te klikken.

De manier waarop planten geteeld worden moet nodig op de schop. Gelukkig kunnen wij als consument ook een positieve bijdrage leveren. Door te tuinieren zonder chemische bestrijdingsmiddelen bijvoorbeeld. En door waar het kan te kiezen voor planten die écht groen zijn.

Maak je buitenruimte nog groener, doe mee met het ‘Detox je tuin, straat of balkon-programma‘ en roep dus de hulp in van de BioBrigade. Dit collectief van biologische superheldjes bestrijdt op natuurlijke wijze plagen, woelt de grond voor je om en bestuift de omgeving. Oftewel, alle kleine beestjes helpen!
Maak van de plek waar je zo van geniet ook een natuurlijke biotoop. Doe mee aan het programma en roep de BioBrigade op met de gratis ASN BioBrigade Zadenmix. Want door de bloemen die daaruit groeien, weten de BioBrigadiertjes je vanzelf te vinden.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door ASN Bank, IVN Natuureducatie en Stichting Natuur & Milieu. Op deze pagina lees je meer over de actie.
Hopelijk gaan Vughtse KANT’elaars massaal bestellen en wordt onze leefomgeving nog groener, biodiverser en klimaatbestendig.