KANT-elaars vinden elkaar op de interactieve Facebookpagina

28 jul 2020

Sinds medio juli 2020 hebben we een groepspagina aangemaakt op Facebook. Groepsleden kunnen daarop informatie en ervaringen met elkaar delen.

Ruim twee weken na de introductie van de Facebook-groepspagina zijn er al 60 mensen, die zich op deze pagina hebben aangemeld. Op de andere Facebookpagina van KANT plaatst de initiatiefgroep berichten, waarbij opmerkingen kunnen worden geplaatst en beantwoord. Inmiddels volgen, per 27 juli, juist meer dan 100 mensen deze Facebook-pagina. Dat is al een mooie mijlpaal, die binnen 3 maanden is bereikt.
Door je nu ook aan te melden op de groepspagina kun je zelf berichten plaatsen. Dat kunnen mooie, inspirerende foto’s zijn van jouw eigen tuin, balkon of (groen)dak. Maar het kan ook jouw verhaal of idee zijn, waarmee je anderen wilt inspireren. Of je plaatst een opiniestuk om de mening van anderen te peilen of een discussie te starten over een onderwerp dat verband houdt met klimaatbestendige leefomgeving. Wat heb jij gedaan? Welke tip heb je voor een ander? Waar kun je goede informatie vinden?
Door te delen groeit onze community van KANT-elaars. We leren van elkaar en kunnen alles van meerdere KANT-en bekijken. Je kunt met een mooie discussie ook onze wereld op z’n KANT zetten en een nieuw perspectief aandragen. Enfin, je kunt met de groepspagina alle KANT-en op als het maar een relatie heeft met klimaatbestendig maken van eigen tuinen, balkon of dak.

We nodigen je van harte uit als lid van deze Facebookgroep. We zijn benieuwd wat jij te melden hebt. Meld je jezelf aan? Het is maar één druk op de knop, je bent er be-KANT.