KANT is blij met actie om 2e handskleding goed te bestemmen

29 nov 2021

Zondagmiddag 28 november ging de kledingbeurs, New Life Dag, die Naomi en Monique organiseerden op herhaling. Het aanbod aan ingeleverde, goede, 2e handskleding was enorm. Zo’n 10-15 mensen wisten de weg te vinden naar deze 2e editie en hebben hun koopjes kunnen doen: goede kleding voor een kleine prijs.

Dat leverde weer een mooie opbrengst op voor Stichting KANT, die door de organisatoren als goed doel was aangewezen. In het voorjaar gaan we met het ingezamelde geld enkele mensen die van een smalle beurs moeten leven in de gemeente Vught helpen om hun tuin te vergroenen. Daarvoor hebben we nu armslag gekregen. Belangrijk is ook dat wij door de organisatie van de New Life Dag via Welzijn Vught al in contact zijn gekomen met verschillende mensen uit de doelgroep, zodat we straks concreet al weten wie we kunnen helpen.

Als KANT’elaars zijn we blij dat:
– 2e handskleding een goede bestemming heeft gekregen
– we met deze actie veel blije gezichten hebben gezien en mensen gelukkig hebben zien worden, zowel gevers als ontvangers
– wij in het voorjaar een project kunnen uitvoeren om mensen die een groene, waterrijke tuin willen, maar deze niet of moeilijk zelf kunnen betalen, verder te helpen.

We danken de organisatoren van harte voor de prettige samenwerking, de goede sfeer, de hartelijkheid en gastvrijheid om deze actie te organiseren. De kleding die niet verkocht is heeft deels een bestemming gekregen bij de ruilbeurs voor sportkleding en alle overige kleding is opgehaald door Vincentius Vught voor verkoop in hun kringloopwinkel.