Ken je iemand om een Groene Doos aan te geven?

31 aug 2021

De Groene Doos wordt uitgedeeld aan iemand die een andere woning betrekt. Bij een verhuizing komt de vraag aan de orde wat je met de tuin gaat doen. De inhoud van de Groene Doos inspireert om je tuin groen, waterrijk en klimaatbestendig te maken.

Ken je iemand die net verhuisd is of op het punt staat te verhuizen naar een woning in Vught, Helvoirt of Cromvoirt? Wij brengen daar graag een Groene Doos. Je mag het ook zelf doen als je die persoon een mooi cadeau wilt bezorgen bij de verhuizing.
Wij hebben nu nog 10 dozen voor dit doel beschikbaar. Laat het ons weten via welkom@welkombijkant.nl

We hebben al eerder twee berichten geplaatst waarin we vertelden over de actie die KANT uitvoert om Groene Dozen uit te delen. Kijk maar eens terug:
bericht van 26 mei
bericht van 6 juli
Inmiddels heeft de ontwikkelaar van de Groene Doos, ANDC ook een website gelanceerd waarin je nog meer kunt lezen.

Wij hopen dat we na dit experiment verder kunnen gaan om in onze gemeente meer te kunnen uitdelen dan het nu beschikbaar gestelde aantal van 45 dozen . De reacties op de Groene Doos zijn over het algemeen enthousiast en leuk. We willen de komende weken nog veel meer reacties horen en verzamelen om tot een meer compleet beeld te komen over toepassing, effect en mogelijke verbeteringen.
Mede daarom doen we nu deze oproep.