Klimaattop en KANT….

26 jan 2021

Er zijn veel krachtige boodschappen, wereldwijd, dat klimaatverandering van eminent belang is voor de mensheid. Nu de Klimaattop in Nederland op 25 en 26 januari wordt gehouden komt die wereldwijde boodschap weer heel dichtbij.

KANT is actief om in onze eigen omgeving (Vught, Helvoirt en Cromvoirt) mensen te bewegen in actie te komen om in eigen huis, tuin of op eigen dak maatregelen te nemen. Zo kan iedereen zelf aan de slag en maken we ieders inbreng heel concreet.

Af en toe besteden we aandacht aan de grote boodschap over klimaatverandering en de noodzaak om ons daarop voor te bereiden stil te staan. Lezenswaardig is dit artikel waarin wereldwijd 3.000 wetenschappers oproepen om in actie te komen. Neem even de tijd om te lezen en u bent u waarschijnlijk bewust van het belang om nu de KANTeling in te zetten.

Als u deel wilt uitmaken van de groeiende groep mensen in eigen dorp die het klimaat van een andere KANT willen aanvliegen nodigen wij u uit om aan te sluiten en in actie te komen. Alle idee├źn zijn welkom bij KANT.