Meer dan 40 foto’s aangemeld voor de wedstrijd

26 mei 2020

Zondagavond laat waren er ruim 60 tuinen aangemeld op de website. Bij 2/3 van die aanmeldingen is ook een foto toegevoegd, die meedoet in de wedstrijd.

Ruim 2 weken na de lancering van onze website hebben meer dan 60 mensen hun tuin zichtbaar gemaakt op de geografische kaart. Daar zijn we bijzonder trots op: de respons op onze diverse oproepen is verrassend goed. De fotowedstrijd heeft wellicht ook veel mensen ertoe gebracht om hun tuin (en foto) zichtbaar te maken. Vanzelfsprekend tellen de foto’s van juryleden en van de werkgroep die het Burgerinitiatief draagt niet mee voor de wedstrijd. Niet iedereen heeft een foto toegevoegd, maar onze jury krijgt een pittige klus om een keuze te maken uit net iets meer dan 40 foto’s.

Op dinsdag 2 juni gaan we de uitslag bekend maken. We gaan, in tegenstelling tot eerdere aankondigingen, niet 3 maar 4 cadeaubonnen uitreiken. We wensen Sandra, Marleen, Johan en Toine deze week veel succes met hun taak. We danken hen dat ze zich voor dit jurywerk willen inzetten. Er valt heel wat moois en bijzonders te bekijken. U kunt dat zelf ook doen door naar de website te gaan, daar over de geografische kaart te bewegen en iedere aangemelde tuin even te bekijken. U ziet dan direct of en welke foto is toegevoegd.