Sluitingsdatum fotowedstrijd nadert snel!

21 mei 2020

Onze deskundige jury beoordeelt volgende week de foto’s die zijn geüpload bij de tuinscores. Alleen foto’s die er zondag 24 mei opstaan tellen mee.

Op de geografische kaart van onze website zie je het aantal plaatsen waar een tuinscore is ingevuld gestaag toenemen. De teller stond op Hemelvaartsdag op ruim 40. Er zijn al fraaie foto’s te zien…

Lukt het niet? Toch horen we soms van mensen die er moeite mee hebben om een foto te plaatsen bij hun tuinscore of die moeite hebben om de tuinscore in te vullen of op te slaan. Laat het ons even weten als het niet lukt. Laat je niet ontmoedigen!! Via welkom@welkombijkant.nl kun je een berichtje sturen en daar waar mogelijk bieden we hulp. Lukt het helemaal niet om jouw foto te uploaden dan sturen we die graag door naar de jury, zodat ook jouw foto meedingt in de wedstrijd!!

Foto bij de tuinscore…

We zien enkele tuinscores waar mensen vergeten zijn om een mooie foto te plaatsen. We roepen je op om dat voor zondagavond 24 mei alsnog te doen! Dan ding je mee naar de prijs van de fotowedstrijd, een cadeaubon voor een tuinplant van € 25,= bij een lokaal tuincentrum.

De jury is er klaar voor.

In ruim een week tijd zullen onze vier juryleden de foto’s bekijken en bepalen wie de prijzen krijgen. Vanwege de corona-richtlijnen doen zij dat langs digitale weg, best even een puzzel, maar het gaat hen vast lukken. We wensen de jury alvast veel succes:

– Sandra van der Linden, Mede-initiatiefneemster van de Helvoirtse Natuurspeeltuin

– Marleen van Tilburg, Mede-ontwerpster van de belevingstuin in Helvoirt.

– Johan Smeulders, Voorzitter van Stichting Natuur- en Milieugroep Vught

– Toine van de Ven, wethouder gemeente Vught

We zullen op dinsdag 2 juni, na het Pinksterweekeinde, de prijswinnaars bekend maken