Trots op onze Ankie

28 apr 2023

Ankie Spierings is al vanaf de start van KANT (2020) lid van onze actieve initiatiefgroep.
Op 26 april mocht zij van de burgemeester een koninklijke onderscheiding ontvangen. Daar zijn we trots op, want Ankie is al tientallen jaren een belangrijke inspirator voor natuur, landschap en milieu. Ze stond aan de wieg van de lokale natuur- en milieugroep, nu onderdeel van IVN, en ze organiseert het maandelijkse Repair Café in Vught, waar je kapotte spullen kunt (laten) repareren. Daarnaast helpt Ankie nog enkele mensen met schulden en helpt ze mensen met een zorgvraag.

Dat deze bezige bij zich bovendien met hart en ziel inzet voor KANT en de activiteiten die er al drie jaar uitgevoerd zijn vervult ons met trots. Bovendien is Ankie volop betrokken bij de activiteiten in 2023!

Zulke bezige bijen ontmoeten we graag bij onze KANT-activiteiten. Dat wat er gedaan wordt om een klimaatbestendig dorp te worden vraagt om voorbereiding en (wat) doorzettingsvermogen om werkelijk iets voor elkaar te krijgen. Bijen zijn goed voor de diversiteit, niet alleen de biodiversiteit, waarvoor de mensen van KANT zich sterk maken, maar ook voor de verscheidenheid in de organisatie.
Inspireert Ankie jou om ook een stap voorwaarts te zetten door af en toe een actie of project op te pakken? Je bent van harte welkom. We doen dat altijd samen, in een kleine groep. Doel- en actiegericht.

Je kunt ons jouw belangstelling laten weten via welkom@welkombijkant.nl. Of je kunt bellen met 06-40326440. Je krijgt dan Ankie aan de lijn. Er is maandelijks overleg door onze initiatiefgroep. Dat doen we iedere derde vrijdagochtend van de maand. Je bent van harte welkom bij KANT!