Wil je bomen of struiken planten voor een mooi doel?

27 okt 2022

Wellicht heb je gelezen welke voldoening we hebben beleefd van ons project Tuinieren met Weinig Geld in mei van dit jaar. Toen hebben we bij 6 huishoudens in Vught die van een smalle portemonnee leven hun tuin aangepakt. Het karwei is echter nog niet helemaal klaar. We willen nog struiken en bomen planten. In mei was dat niet de goede plantmaand. November en december zijn dat wel. Help je een paar keer enkele uurtjes mee om mensen nog eens gelukkig te maken?

In dit bericht kun je teruglezen hoe we het project Tuinieren met Weinig Geld hebben aangepakt. Op enkele zaterdagen eind november of begin december hebben we nog plantwerk voor de boeg. Wil je deze ervaring met ons delen dan nodigen we je uit om je aan te melden via welkom@welkombijkant.nl. We nemen dan tijdig contact met je op om afspraken te maken. Je kunt ook helpen bij het voorbereiden van de zaterdagen. We gebruiken bijvoorbeeld boompjes en struiken die zijn opgeslagen in een bomenhub. Die moeten tijdig worden gerooid en getransporteerd.
Je kunt ons zondag 30 oktober ook aanspreken tijdens of rondom de twee workshops die we verzorgen tijdens Festival Futura in de Speeldoos. Die workshops gaan ook over het planten van meer bomen en struiken in de tuin. Je leest er hier meer over.