Vind je “iedere tuin een boom” een goed idee – help ons dan mee!

18 sep 2023

Burgerinitiatief KANT zoekt voor de actie “In iedere tuin een boom”, helpende handen: vele handen maken onze tuinen groener!

Het jaarthema van stichting KANT is dat er dit najaar 2.000 extra bomen geplant worden in de tuinen van de inwoners in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Dat vraagt een hele organisatie waar al hard aan gewerkt wordt. Maar dat kunnen we niet alleen!  Daarom een oproep aan jou om één of meer dagdelen mee te helpen.

Waar hebben we hulp bij nodig?

In ieder geval op de vrijdagen en zaterdagen van 17 november t/m 16 december om te helpen bij het uitdelen van de bestelde bomen. Het afhaalpunt is bij het groencentrum Bas van der Bruggen in Vught.

Ook kunnen we hulp gebruiken bij het bekend maken van deze actie; in de maand oktober bijvoorbeeld met het verspreiden van de korting bon over deze actie of vanuit KANT aanwezig te zijn bij een van de evenementen waar we bekendheid geven aan deze actie. Of door de korting bon uit te delen bij jouw eigen activiteit of in jouw omgeving.

Je kunt zelf beslissen of je één dagdeel mee wilt helpen of meerdere dagdelen. Alle hulp is welkom. Ook als je op een andere manier mee wilt helpen.

We zoeken ook nog actieve medewerkers voor ons team. Bijvoorbeeld mensen die kundig zijn op de computer om mooie lay outs te kunnen maken.

Op welkombijkant.nl en op onze facebookpagina vindt u meer info over deze actie. U kunt zich melden bij ons via welkom@welkombijkant.nl of te bellen naar 06-40326440.