Welke boom past bij mij en in mijn tuin? Wij geven graag advies

10 okt 2023

Heeft u ook al nagedacht over welke boom u zou willen nu de bomenactie van het burgerinitiatief KANT is gestart. KANT wil met de bomenactie 2.000 bomen extra laten planten in de tuinen van de inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. U krijgt € 12.50 euro korting op de aanschaf van een boom. U kunt kiezen tussen 40 soorten bomen. Een appel of een perenboom nu voor maar € 12.50 euro maar er zijn ook duurdere bomen. Er is volop keuze: tussen groot en klein, tussen duur en goedkoop en tussen sier en fruit.  Alleen inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt mogen gebruik maken van deze actie. Vanaf 1 oktober tot 5 november kunt u uw uitgezochte boom bestellen. Dus wees er op tijd bij want de actie begint te lopen!

Op deze website onder het kopje “actie” vindt u de bomenlijst. Vindt u het lastig om uit te zoeken welke boom voor u het meest geschikt is? Wij van KANT en groencentrum  Bas van der Bruggen willen u graag helpen met het maken van een keuze.

Daarvoor staan wij speciaal klaar op donderdagochtend 12 oktober en zaterdagochtend 21 oktober van 9.30 uur tot 12.00 uur in het recent geopend Energie + Klimaat loket Vught op het Moleneindplein 25 in Vught. Ook tijdens Festival Futura in de speeldoos op 29 oktober kunnen wij u helpen bij de keuze en meteen invoeren op de computer als u daar hulp bij nodig mocht hebben.

De bomenlijst, die hier digitaal te zien, is ook in boekvorm in te zien bij;

  • Groencentrum Bas van de Bruggen, Sint-Michielgestelseweg 5 A, 5261NH in Vught (ook voor advies over de bomen)
  • Het Energie +Klimaat loket op Moleneindplein 25, Vught (ma, di, do en vr van 12.00-18.00 uur). En bovenstaande dagen en tijden als wij van KANT er zijn.
  • Het Helvoirthuis, Kloosterstraat 30, 5268 AC Helvoirt
  • The Battle Axe, St Lambertusstraat 60 5266 AG Cromvoirt (open tijdens activiteiten)

Hoe werkt het via de website?
Ga op de website naar de actiepagina via het menu en klik daar op “actie”. U vindt daar een bomenlijst. De prijzen staan inclusief de korting op deze lijst. Op de website maakt u de keuze welke boom u met korting wil kopen. Hier betaald u ook direct en geeft u aan wanneer u de bomen wilt op halen.

Zelf nu ook in actie komen?
Op onze website en op onze facebookpagina en instagram vindt u meer info wat u zelf nu ook al kan doen. Wilt u actief meedenken en werken? Graag, we kunnen uw hulp goed gebruiken. Vooral in de periode van 17 november t/m 16 december op vrijdag en zaterdag als de bomen worden uitgedeeld. Ook voor tijdelijke acties, zoals met deze bomenactie kunnen we uw hulp goed gebruiken. U bent welkom. U kunt ons bereiken via welkom@welkombijkant.nl of bellen (06-40326440).