Win een regenton: vul vóór 1 september jouw “tuinscore” in op onze website

24 aug 2020

In augustus zijn we een actie voor regentonnen met korting gestart, samen met Karwei Vught.  Het was een groot succes. Binnen twee weken waren er 150 regentonnen verkocht en die hebben nu een plekje in de Vughtse tuinen gevonden. Aansluitend stelt Karwei nu enkele prijzen beschikbaar: een regenton en drie regenmeters.
Diegenen die vóór dinsdag 1 september op de website
een tuinscore invullen én daarbij een foto of plaatje van een regenton uploaden maken kans op een prijs!

Hoe kun jij meedoen om een regenton te winnen?

Ga naar welkombijkant.nl, vul je postcode en huisnummer in en “scoor” jouw eigen tuin aan de hand van wat vragen over hoe regenbestendig je tuin is en hoe het gaat met de biodiversiteit in je tuin. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden om je tuin klimaatbestendiger en water- en natuurvriendelijker in te richten. LET OP. Upload na het scoren van je tuin een afbeelding van een regenton om kans te maken op een prijs!
Tijdens de regentonnactie zijn er veel nieuwe tuinscores bijgekomen. Er staan nu zeker al 104 scores op het kaartje onderaan de homepage, met of zonder afbeelding. Uit de regentonnen die vóór 1 september geplaatst zijn worden er (blind) 4 uitgekozen. De prijzen worden halverwege september uitgereikt…

Op welkombijkant.nl staat trouwens super veel leuke, goede informatie over een klimaatbestendige tuin. Denk aan afkoppelen van de regenpijp, natuurlijke zonwering, groene erfafscheiding, een plantenlijst voor droge of juist natte plekken in de tuin of over groene daken. VEEL SUCCES!