Sandra van der Linden van Diessen

Mijn naam is Sandra van der Linden van Diessen, samen met mijn man en 2 kinderen woon ik het prachtige Helvoirt. Sinds 2021 maak ik deel uit van het bestuur van Kant.

Huub heeft mij gevraagd om KANTelaar te worden. Ik was al enkele jaren niet meer werkzaam in het groen, KANT kwam op een mooi moment om, als vrijwilliger, hiermee weer aan de slag te gaan.

Met mijn groene opleidingen en enthousiasme voor alles wat met natuur en duurzaamheid te maken heeft pas KANT helemaal bij mij.

Als eerste heb ik de opleiding voor hovenier afgerond om daarna op de HAS in Den Bosch tuin- en landschaps-management te studeren. Na enkele jaren werken als beleidsmedewerker Openbare Ruimte bij de gemeente stond het ambtelijke apparaat me toch wat tegen en heb ik mijn tweede graads bevoegdheid als docent gehaald op Aeres Hogeschool te Wageningen.

Momenteel ben ik mede-eigenaar van Studiebegeleiding Helvoirt Vof en geef ik met veel plezier begeleiding aan leerlingen van het PO, VO en Mbo.